Workshop: Sjoklat om te dompelen …

Deze workshop is een andere kennismaking met Sjoklat.  
Er wordt geen voorkennis verwacht… 
Na een kennismaking gaan jullie zelf aan de slag met Sjoklat. 
Je kan hier proeven, ruiken, voelen, werken met Sjoklat. 
In deze workshop leren jullie om sjoklat te temperenen. Je maakt met de zelf getempereerde sjoklat studentenhaver free style, een eigen creaties dus. 
En met de getempereerde sjoklat ga je minitabletjes  gieten.

Daarna gaan we jullie onderdompelen in de sjoklat …  Geen schrik, we springen niet zelf in de sjoklat …
Tijdens deze workshop gaan jullie truffels maken.  Jullie krijgen een vulling aangeboden welke jullie gaan verdelen in porties, dompelen in getempereerde sjoklat en tot eigen creaties afwerken. 
Daarnaast krijgen jullie ook een tweede vulling die je naar eigen keuze kan vormen, en creëren jullie zo je eigen dompelpralines.  

Terwijl elk onderdeeltje staat te koelen, kunnen jullie genieten van een kop koffie, thee of een frisdrank.  
Jullie worden ook getrakteerd op een hapje uiteraard met sjoklat in een van zijn vele vormen… 

Na de workshop nemen jullie alles wat jullie gemaakt hebben mee naar huis.  
Dit wil zeggen: de eigen creaties van studentenhaver, de eigen gegoten  minitabletjes, de gemaakte truffels en de gedompelde pralines. 

Wij voorzien: sjoklat, materiaal, een drankje, een hapje, nuttige sjoklatinformatie, een helpende hand waar nodig.
Wij verwachten van jullie: jullie enthousiasme… 

Deze workshop neemt ongeveer 3u in beslag. 
Kostprijs:  €  50 per persoon.