Op zaterdag 11 november hebben we onze wijnpraline voorgesteld.
Het verhaal hieromtrent begon in het voorjaar van dit kalenderjaar…
Een wijnhandelaar uit Hamme, Bert Robberecht van Red and White had ons gecontacteerd voor een eventuele samenwerking.
Na enkele verkennende gesprekken zijn we hierop ingegaan.
Bert vroeg ons of we een combinatie konden maken van wijn en Sjoklat.
Dat vonden wij een grote uitdaging.
We zijn hiermee aan de slag gegaan en na veel proberen met verschillende wijnen …, testen …, proeven …, opnieuw testen …
kreeg onze creatie vorm…
We hebben praline met een smeuÏge vulling gemaakt op basis van een Cabernet Sauvignon.
Deze wijn kwam van een Franse wijnboer, Jérôme Calmes van het domein Oinos.
Op de open wijndag was Jérôme aanwezig, hij wist niets van onze creatie en was blij verrast met deze combinatie.
Alsook de vele gasten op de open wijndag.
We hebben Bert onze creatie laten proeven, hij was aangenaam verrast.
Hij vroeg ons om met de wijnvulling een gepersonaliseerde praline te maken met zijn logo op.
Op de foto’s zijn de wijnpralines en de gepersonaliseerde pralines te zien.
Deze gepersonaliseerde pralines werden tijdens het viergangen diner met aangepaste wijnen diezelfde avond voorgesteld.
Voorstelling van onze wijnpraline…
Geplaatst in Uncategorized.